Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Treasure Raiders

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

In­dia­na Jo­ne­sia ja Hur­japäitä yh­distävä toi­min­tae­lo­ku­va his­to­rian prof­fas­ta, jo­ka luen­noi päi­vi­sin ja öi­sin ajaa kil­paa ra­has­ta Mos­ko­van ka­duil­la.

In­dia­na Jo­ne­sia ja Hur­japäitä yh­distävä toi­min­tae­lo­ku­va his­to­rian prof­fas­ta, jo­ka luen­noi päi­vi­sin ja öi­sin ajaa kil­paa ra­has­ta Mos­ko­van ka­duil­la. Venäläis-a­me­rik­ka­lais­ta yh­teis­tuo­tan­toa, mikä nä­kyy hi­ve­nen köm­pelön dia­lo­gin ohel­la on­nek­si myös uu­te­na miljöönä. Elo­ku­van kiin­nos­ta­vuut­ta aut­taa huo­mat­ta­vas­ti myös se, että si­vuo­sas­sa nähtävä venäläi­nen ke­hon­ra­ken­ta­ja/näyt­te­lijä Ale­xan­der Nevs­ky on ul­koa­sua, in­to­naa­tio­ta ja vir­nis­tystä myö­ten kuin Ar­nold Sc­hwar­zen­neg­ge­rin kauan ka­dok­sis­sa ol­lut kak­sois­ve­li — ja ky­se ei ole Dan­ny De Vi­tos­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Havaittavasta kohinasta ja hetkittäisestä reunavärinästä huolimatta kuva edustaa etenkin tarkkudeltaan hyvää keskitasoa. Ääniraita painii samassa kastissa, ja on pykälän vetreämpi kuin budjettiluokka edellyttäisi. Dolby/DTS-kombo on yliammuntaa sisällöllinen anti huomioiden, mutta molemmat soivat ongelmattoman vauhdikkaasti. Ekstraton. (IJ)
07/01/2009

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 205689EAN: 5050582536027

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy