Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Kasvot, kylät

Visages, villages 

Elokuva

Y­si­kymp­pi­sen elo­ku­van­te­kijän ja kol­me­kymp­pi­sen ur­baa­nin ku­va­tai­tei­li­jan sol­mi­ma sat­tu­man­va­rai­nen ystä­vyys ajaa reis­sun pääl­le.

Y­si­kymp­pi­sen elo­ku­van­te­kijän ja kol­me­kymp­pi­sen ur­baa­nin ku­va­tai­tei­li­jan sol­mi­ma sat­tu­man­va­rai­nen ystä­vyys ajaa reis­sun pääl­le. Mat­ka pa­ket­tiau­tol­la käy hal­ki Rans­kan maa­seu­dun. Yh­tei­sen va­lo­ku­vap­ro­jek­tin myötä maa­lais­ky­lien asuk­kai­den ku­via liis­teröidään pai­kal­li­sil­le seinäl­le. Tai­de si­tout­taa ky­lien asuk­kai­ta. Sa­mal­la on syn­ty­nyt jon­kin­lai­nen elo­ku­van ai­he.
Ag­nes Var­dan ja JR:n omi­tui­nen, su­ku­pol­vien ra­jat ylittävä ystä­vyys mais­kah­taa hi­tu­sen sym­pa­tia­pis­tei­den­ka­las­te­lul­ta — pyhän tai­teen ni­missä. Toi­saal­ta, mel­ko viih­dyttäväs­ti kak­sik­ko ka­ve­ruut­taan hoi­te­lee vuo­hien ja ih­mis­ten kes­kuu­des­sa.
Mark­ki­noin­ti­puo­len suun­nit­te­le­man elo­ku­va­kon­sep­tin­ha­jus­ta huo­li­mat­ta, Kas­vot, kylät jättää hy­myn suu­pie­liin. Hyvän­tuu­li­ses­sa road do­ku­men­tis­sa esi­tetään Rans­ka sel­lai­se­na kuin se Ag­nes Var­dan var­si­nai­se­na me­nes­ty­sai­ka­kau­te­na mie­li­ku­vis­sam­me eli. Ai­ka en­nen mo­der­nin maail­man krii­sejä on edel­leen ole­mas­sa. Var­da ku­vaa pe­rin­tei­siä kä­si­työläi­siä, maa­seu­dun am­mat­ti­lai­sia — val­koi­sen rans­ka­lai­sen elä­keläis­rou­van näkö­kul­mas­ta.
E­lo­ku­val­li­sel­ta sisällöltään Kas­vot, kylät on täy­sin mer­ki­tyk­setön. Sen ole­ma­ton yh­teis­kun­nal­li­nen vies­ti on sil­put­tu epä­joh­don­mu­kai­ses­ti osioi­den se­kaan. Sil­ti, hyvää mieltä, vaik­ka vähän fals­kia­kin, ei voi ol­la kos­kaan tar­jol­la lii­kaa. (VA)
06/10/2017

Tekijät

Ohjaaja: Agnes Varda JR

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2017Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Cinemanse 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Cinemanse) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy