Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Joe Kidd

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Mek­si­ko­lai­nen ka­pi­nal­li­nen pistää hant­tiin riistäjäg­rin­goil­le, mut­ta ereh­tyy siinä si­vus­sa suu­tut­ta­maan Clint Eas­twoo­din.

Mek­si­ko­lai­nen ka­pi­nal­li­nen pistää hant­tiin riistäjäg­rin­goil­le, mut­ta ereh­tyy siinä si­vus­sa suu­tut­ta­maan Clint Eas­twoo­din. Clint on tässä­kin vä­kevä oman tiensä kul­ki­ja, jon­ka mai­net­ta ei elo­ku­vas­sa juu­ri­kaan se­li­tellä kos­ka kaik­ki tun­tu­vat sen muu­ten­kin jo ais­ti­van.
Länkkä­rei­den pe­rus­kau­raa, mut­ta sel­lai­se­na var­sin viih­dyttävä ja ta­ri­nal­taan suo­ra­vii­vai­nen ko­ke­mus. Lisävä­riä an­ta­vat muu­ta­mat hu­vit­ta­van koo­mi­set koh­tauk­set, jois­sa Clint mm. kylmää yh­den vas­tus­ta­jan­sa ve­si­kan­nul­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Havaittavan rakeinen ja paikoin reunaterävöitetyltä näyttävä kuva toistaa parhaimmillaan kiitettävän erottelevasti Clintin kasvouurteet ja vaatteiden kuosit. Vastaavasti heikoimmillaan kuva jää pehmeäksi, huojuu hieman joissakin otoksissa ja väritoistokin on hivenen punakkaa. Kaikesta tästä huolimatta kuva näyttää ratkaisevasti paremmalta kuin aiempi DVD. Äänipuolella monoraita on nyt taltioitu häviöttömänä DTS-HD Master Audiona ja dialogi toistuu selkeästi ja muut ainekset asiallisen kolkosti. Ekstraton. (IJ)
03/12/2013

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1972Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 2.0 Mono
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582932928

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy