Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Transporter 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202463EAN: 6438044078855

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­rans­por­te­rin jat­ko-o­sa to­dis­taa sen, että eu­roa­lueel­la voi­daan tuot­taa vä­ki­val­ta­ko­me­diaa ja tehdä pro­duct pla­ce­men­til­le näyttä­viä alus­to­ja siinä missä Ame­ri­kois­sa­kin, jo­pa pa­rem­min.

T­rans­por­te­rin jat­ko-o­sa to­dis­taa sen, että eu­roa­lueel­la voi­daan tuot­taa vä­ki­val­ta­ko­me­diaa ja tehdä pro­duct pla­ce­men­til­le (Au­di, Lam­borg­hi­ni, No­kia) näyttä­viä alus­to­ja siinä missä Ame­ri­kois­sa­kin, jo­pa pa­rem­min.
Jat­ko-o­sa on edeltäjäänsä pa­rem­min kir­joi­tet­tu ja pääo­sa­ne­sittäjä Ja­son Stat­ham on hio­nut ro­so­jaan.
Ai­heel­la­han ei ole niin vä­liä. Tällä ker­taa kid­nap­paus­kei­kan taak­se on naa­mioi­tu suu­ri suun­ni­tel­ma. Edel­leenkään tätä ei pidä ot­taa tur­han va­ka­vas­ti. Vi­deo Watch­do­gis­sa jul­kais­tu­ja Joe Dan­ten van­ho­ja kri­tiik­kejä so­vel­taen: te­hoaa kat­so­ja­seg­ment­tei­hin, jot­ka viehät­tyvät au­tour­hei­lun ja vä­ki­val­lan yh­dis­telmästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tuhti ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 11 poistettua kohtausta (15 min), 2 min. epäonnistuneita otoksia ja 21+4 min. dokumentit. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy