Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Song for Marion

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5706140574634

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Äk­sy eng­lan­ti­lais­her­ra me­nettää vai­mon­sa, mut­ta vähä vähältä tämän jäl­keensä jättämä in­nos­tus mu­siik­kia koh­taan tuo uut­ta va­loa myös hä­nen elämäänsä.

Äk­sy eng­lan­ti­lais­her­ra (Te­ren­ce Stamp) me­nettää vai­mon­sa (Va­nes­sa Redg­ra­ve), mut­ta vähä vähältä tämän jäl­keensä jättämä in­nos­tus mu­siik­kia koh­taan tuo uut­ta va­loa myös hä­nen elämäänsä. El­keiltään rau­hal­li­nen ja lop­puaan koh­den ene­nevässä mää­rin elämän­myön­tei­nen draa­ma on ehkä ta­ri­nal­taan en­na­koi­ta­va, mut­ta huu­mo­ri kuk­kii yllättä­vissä pai­kois­sa ja ker­to­mus saa­vut­taa elä­vyyttä.
Ikäih­mis­ten idols tar­joaa ins­pi­raa­tio­ta uu­den ko­kei­le­mi­seen ja pe­rus­ne­ga­tii­vi­sen elämä­na­sen­teen välttä­mi­seen pa­ke­tis­sa, jos­ta ei sym­paa­tiaa puu­tu — kun­han hi­ve­nen oh­dak­kei­ses­ta alus­ta pää­see yli. Hyvän elo­ku­van suu­rin pai­no­las­ti on lo­pul­ta, että vas­taa­van­lai­sia ta­ri­noi­ta on jo eh­dit­ty nähdä usei­ta, eikä tässä juu­ri muot­tia py­ritä rik­ko­maan. Ker­ron­nan ar­ki­sen pie­ni­muo­toi­nen tyy­li ja lup­sak­ka asen­ne kui­ten­kin vä­lit­tyvät ve­toa­vas­ti ja elä­keläis­ten rok­kie­si­tyk­sistä voi hy­vin am­men­taa ins­pi­raa­tio­ta pi­me­nevään syk­syyn.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa asiallinen ohjaaja/käsikirjoittajan ja tuottajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (8 min.), lupsakka sarja mokia (4 min.) ja tavanomaisia pikkuhuomoita pursuava kooste tekijöiden haastatteluista (13 min.).

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy