Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hook

Kapteeni Koukku 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

S­te­ven Spiel­ber­gin kal­toin koh­del­tu ver­sio J.M. Bar­rien las­tenk­las­si­kos­ta.

Ste­ven Spiel­ber­gin kal­toin koh­del­tu ver­sio J.M. Bar­rien las­tenk­las­si­kos­ta. Ehkäpä krii­ti­kot ovat ko­ke­neet, että edes jo­tain pitää ar­vioi­da ala­kant­tiin. Spiel­ber­gin ta­pauk­ses­sa se on hiu­kan vai­keaa. Ro­bin Wil­liams on oi­va ny­kypäivän pe­ter­pa­ni­na, Dus­tin Hoff­man taas yli­voi­mai­nen kap­tee­ni Kouk­ku.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 136 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy