Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jospa se vain olisi totta

Just Like Heaven 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

En­kel­ten kau­pun­kia hy­vin pal­jon muis­tut­ta­va ro­mant­ti­nen ko­me­dia mie­hestä, jo­ka löytää kum­mi­tuk­ses­ta sie­lun­kump­pa­nin­sa muu­tet­tuaan on­net­to­muu­des­sa kuol­leen nai­sen asun­toon.

En­kel­ten kau­pun­kia hy­vin pal­jon muis­tut­ta­va ro­mant­ti­nen ko­me­dia mie­hestä (Mark Ruf­fa­lo), jo­ka löytää kum­mi­tuk­ses­ta sie­lun­kump­pa­nin­sa muu­tet­tuaan on­net­to­muu­des­sa kuol­leen nai­sen (Ree­se Wit­hers­poon) asun­toon. Yli­luon­nol­li­ses­ta sä­vystä huo­li­mat­ta elo­ku­val­la tun­tuu ole­van hy­vin maanlä­hei­nen ja luon­te­va ote pa­ri­suh­teen ku­vaa­mi­seen, mikä yh­dis­tet­tynä symp­pik­siin näyt­te­lijöi­hin joh­taa ilah­dut­ta­van tuo­ree­seen ja viih­dyttävään ro­mant­ti­seen ko­me­diaan. Näyttämönä toi­mii San Fran­cis­co, jo­ka tar­joaa­kin ta­ri­nal­le so­pi­van une­no­mai­sem­mat puit­teet.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva ei juuri jätä kritisoitavaa, vaikka kohinaa ja minimaalista roskaa esiintyykin. Sitä vastoin väritoisto ja kuvan tarkkuus ovat erinomaisesti kohdallaan. Äänipuolella toisto on niin ikään teknisesti moitteetonta ja sisällöllisesti musiikkiraitaa myöten ilahduttavan pirteää. Suomeksi tekstitetyissä ekstroissa ohjaajan, kuvaaja Daryn Okadan ja leikkaaja Bruce Greenin informatiivinen joskin paikoin hiljainen kommenttiraita, making of (15 min.), poistettuja kohtauksia (6 min.), mokia (5 min.) ja näyttelijöiden esittelyitä (13 min.). (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: DreamWorksKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 201361EAN: 5050583025704

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (DreamWorks) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy