Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pahan vanki

Hush 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

T­ril­le­ri newyor­ki­lai­ses­ta nuo­res­ta pa­ris­ta, jo­ka muut­taa maal­le mie­hen lap­suu­den­ko­tiin syn­nyttääk­seen lap­sen­sa kau­ka­na suur­kau­pun­gin vaa­rois­ta ja hä­linästä.

T­ril­le­ri newyor­ki­lai­ses­ta nuo­res­ta pa­ris­ta (Gwy­neth Palt­row, Jo­nat­hon Sc­haech), jo­ka muut­taa maal­le mie­hen lap­suu­den­ko­tiin syn­nyttääk­seen lap­sen­sa kau­ka­na suur­kau­pun­gin vaa­rois­ta ja hä­linästä. Aluk­si yh­tei­se­lo ko­meas­sa kar­ta­nos­sa vai­kut­taa su­ju­van pa­rem­min kuin hy­vin, mut­ta pik­ku­hil­jaa ano­pin (kak­sin­ker­tai­nen Os­car-voit­ta­ja Jes­si­ca Lang) synkkä men­nei­syys ja ka­ta­lat suun­ni­tel­mat al­ka­vat pal­jas­tua. Ku­vaa­vas­ti suo­si­tu­sikä­ra­jan 12 vuot­ta saa­nut ta­va­no­mai­nen tril­le­ri, jon­ka ai­noa va­lo­pilk­ku on pääo­san nais­kak­si­kon pä­tevät roo­li­suo­ri­tuk­set.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat kohtuullista tasoa. Levyllä filmografioita ja traileri (4:3, DD 2.0), johon on eksynyt muutama elokuvasta poistettu otos. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy