Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hard Time: The Premonition

Hard Times 2: Kahden tulen välissä 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6416548459011

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­raan te­le­vi­siol­le ja kai­ke­ti vi­deol­le ku­vat­tu Hard Ti­men jat­ko-o­sa ker­too Lo­gan Mc­Quee­nin van­ki­la-a­jas­ta, jos­sa hä­net pas­si­te­taan ex-­po­lii­si­na tur­vaan eris­tys­puo­lel­le.

Suo­raan te­le­vi­siol­le ja kai­ke­ti vi­deol­le ku­vat­tu Hard Ti­men jat­ko-o­sa ker­too Lo­gan Mc­Quee­nin van­ki­la-a­jas­ta, jos­sa hä­net pas­si­te­taan ex-po­lii­si­na tur­vaan eris­tys­puo­lel­le. Siellä hän ta­paa elämän­fi­lo­so­fiaa opet­ta­van pro­fes­so­rin ja en­neu­nia nä­kevän sar­ja­mur­haa­jan. Mur­hat tun­tu­vat jat­ku­van Mia­min ka­duil­la. Jo­ten­kin tästä on saa­tu ka­saan ihan koh­tuul­li­nen pa­ket­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kokokuva ja dialogiin keskittyvä 5.1-ääniraita. Ekstroissa biografiat. (PS)
01/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy