Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hard Time: The Premonition

Hard Times 2: Kahden tulen välissä 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Suo­raan te­le­vi­siol­le ja kai­ke­ti vi­deol­le ku­vat­tu Hard Ti­men jat­ko-o­sa ker­too Lo­gan Mc­Quee­nin van­ki­la-a­jas­ta, jos­sa hä­net pas­si­te­taan ex-­po­lii­si­na tur­vaan eris­tys­puo­lel­le.

Suo­raan te­le­vi­siol­le ja kai­ke­ti vi­deol­le ku­vat­tu Hard Ti­men jat­ko-o­sa ker­too Lo­gan Mc­Quee­nin van­ki­la-a­jas­ta, jos­sa hä­net pas­si­te­taan ex-po­lii­si­na tur­vaan eris­tys­puo­lel­le. Siellä hän ta­paa elämän­fi­lo­so­fiaa opet­ta­van pro­fes­so­rin ja en­neu­nia nä­kevän sar­ja­mur­haa­jan. Mur­hat tun­tu­vat jat­ku­van Mia­min ka­duil­la. Jo­ten­kin tästä on saa­tu ka­saan ihan koh­tuul­li­nen pa­ket­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kokokuva ja dialogiin keskittyvä 5.1-ääniraita. Ekstroissa biografiat. (PS)
01/01/2014

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6416548459011

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy