Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mirrors

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kau­hue­lo­ku­van ala­la­jin ”­van­ha ta­lo tu­lee ja tap­paa” -e­dus­ta­ja osaa säikäy­tellä so­pi­vas­ti, mut­ta ei jää mie­leen­pai­nu­vim­pien elo­ku­vien jouk­koon.

Kau­hue­lo­ku­van ala­la­jin ”­van­ha ta­lo tu­lee ja tap­paa” -e­dus­ta­ja osaa säikäy­tellä so­pi­vas­ti, mut­ta ei jää mie­leen­pai­nu­vim­pien elo­ku­vien jouk­koon. Ex-po­lii­si (Kie­fer Sut­her­land) yrittää koo­ta yk­si­tyi­selämänsä rip­peitä ja pes­tau­tuu yö­var­ti­jak­si Mayf­lower-ta­va­ra­ta­lon rau­nioi­hin. Ta­va­ra­ta­lon seinät ovat epäi­lyttävän täynnä pei­lejä, eivätkä taan­noi­sen tu­li­pa­lon jäl­jet tun­nu nä­kyvän niissä lai­sin­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. BD:n kuva eroaa melkoisesti edukseen tähän haloilmiöistä kärsivään DVD-laitokseen verrattuna. Sisältää kaksi eri versiota. Ekstroissa 67 min. dokumentit ja 15 min. poistettuja kohtauksia kommentein (mm. vaihtoehtoloppu). (PS)
16/03/2009

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 107/108 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 207252EAN: 6438044187557

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy