Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Homefront

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Syl­ves­ter Stal­lo­ne osoit­taa kä­si­kir­joi­tus­lah­jo­jen­sa toi­mi­van.

Syl­ves­ter Stal­lo­ne osoit­taa kä­si­kir­joi­tus­lah­jo­jen­sa toi­mi­van. Edel­leen. Sa­moin on lai­ta, ai­na­kin tällä ker­taa, it­se­tun­te­muk­ses­sa, sillä häntä ei näyt­te­lijä­lis­toil­la nähdä.
Ta­ri­na on sinänsä tut­tu, mut­ta hy­vin kir­joi­tet­tu. Epi­lo­gi ku­vaa moot­to­ri­pyörä­jen­giin so­lut­tau­tu­neen huu­me­po­lii­sin (Ja­son Stat­ham) vii­meistä tehtävää.
P­ro­lo­gin täytävä toi­min­ta­koh­taus to­teu­te­taan dy­naa­mi­ses­ti. Sit­ten siir­rytään Loui­sia­nan maa­seu­dul­le var­si­nai­seen miljöö­seen, min­ne po­lii­si on tyttä­rensä kans­sa vetäy­ty­nyt. Ikävä kyllä paik­ka­kun­nal­la toi­mii am­fe­ta­mii­nin se­koit­ta­ja (Ja­mes Fran­co), jol­la on ai­van vää­riä yh­teyk­siä men­nei­syy­dessä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Combolevyllä BD erottuu selvästi edukseen DVD:n rinnalla. Ekstoissa viisi min. dokumenttejä ja 8 min. poistettuja kohtauksia. (PS)
25/03/2014

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1080p 2.35**
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548581934

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy