Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ikiru - tuomittu

Ikiru 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Myö­hem­min klas­si­kok­si muo­dos­tu­nut ase­tel­ma: vir­ka­mies saa tietää kan­ta­van­sa syöpää ja päättää käyttää vii­mei­set päivänsä mah­dol­lim­man hy­vin.

Myö­hem­min klas­si­kok­si muo­dos­tu­nut ase­tel­ma: vir­ka­mies (oh­jaa­jan va­kionäyt­te­lijä Ta­kas­hi Shi­mu­ra) saa tietää kan­ta­van­sa syöpää ja päättää käyttää vii­mei­set päivänsä mah­dol­lim­man hy­vin. Rie­hat eivät riitä, vaan ih­mi­nen mie­lii hy­viä te­ko­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on rakeinen ja roskainen, mutta tarkkuus paranee alun jälkeen. Monoraita rapisee ja kohisee, mutta sekin rauhoittuu. Osa Akira Kurosawa the Collectionin valkoista boksia. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1952Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 48705EAN: 5706550024460

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy