Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mansfield Park – kasvattitytön tarina

Mansfield Park 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 313 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 205712EAN: 6438044148558

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­sen jak­son kom­pelö lap­sinäyt­te­le­mi­nen uh­kaa vie­roit­taa kat­so­jan, mut­ta vai­va pal­ki­taan jat­kos­sa.

En­simmäi­sen jak­son kom­pelö lap­sinäyt­te­le­mi­nen uh­kaa vie­roit­taa kat­so­jan, mut­ta vai­va pal­ki­taan jat­kos­sa. Ja­ne Aus­te­nin klas­sik­ko sai ai­koi­naan BBC:ltä hyvän huo­mion. Tuh­ki­mo-ta­ri­naa vi­ri­tellään hie­no­va­rai­ses­ti. Ih­mi­sen al­hai­sim­mat oi­kut, ka­teus ja sii­hen liit­tyvä epäoi­keu­den­mu­kai­suus, esi­tetään mai­rein hy­myin. Tämä on oi­kea pik­ku­kie­roi­li­joi­den opas.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on perin rakeinen ja tv-kuvaksikin turhan pehmeä. Monoraita toistaa dialogin selkeästi. Ei ekstroja. Kahdella levyllä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy