Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Big Steal

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Mel­bour­nes­sa ku­vat­tu hep­poi­nen aus­si­ko­me­dia jan­nus­ta, jo­ka on hul­lu­na Ja­gua­rei­hin ja kou­lun kau­neim­paan tyttöön Joan­naan.

Mel­bour­nes­sa ku­vat­tu hep­poi­nen aus­si­ko­me­dia jan­nus­ta, jo­ka on hul­lu­na Ja­gua­rei­hin ja kou­lun kau­neim­paan tyttöön Joan­naan.
Tei­ni­ro­man­tiik­kaa ja kon­nien kou­lu­tus­ta, het­kittäin jo­pa viih­dyttä­vin tu­lok­sin. Vi­deo­kan­nen teks­tin laa­ti­ja on sä­vel­lel­lyt omiaan yk­si­tyis­koh­tien osal­ta, mikä tie­ten­kin vä­hentää hie­man elo­ku­van en­nal­ta-ar­vat­ta­vuut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa ei ole kehumista, sillä anti on hailakka ja pehmeä - koodausvirheitä unohtamatta. Reunoilla esiintyvä väpätys onneksi katoaa television overscanin ansiosta. Traileri. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy