Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gettin' Square

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ta­ri­nal­taan ku­lu­nut, mut­ta huu­mo­ril­taan let­keä aus­si­ko­me­dia uu­den ja le­veämmän elämän vä­lillä py­ris­te­le­vistä ex-­van­geis­ta.

Ta­ri­nal­taan ku­lu­nut, mut­ta huu­mo­ril­taan let­keä aus­si­ko­me­dia uu­den ja le­veämmän elämän vä­lillä py­ris­te­le­vistä ex-van­geis­ta. Elo­ku­va ta­sa­pai­not­te­lee on­nis­tu­nees­ti luu­se­ri- ja vei­ja­ri­ko­me­dioi­den vä­li­maas­tos­sa hur­ma­ten en­nen kaik­kea epä­ta­va­no­mai­sil­la sket­seillään, jois­ta yk­si mie­leen­pai­nu­vim­mis­ta on hal­li­tun ja hal­lit­se­mat­to­man hil­peäs­ti se­koit­ta­va to­dis­ta­jan­kuu­le­mi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on väritoistoltaan luonteva ja tarkuudeltaan hyvää keskitasoa, vaikka kohinaa esiintyykin paikoin havaittavasti. Dialogipainotteinen ääniraita hoitaa tehtävänsä tiedonvälittäjänä moitteitta, muttei juuri ylly tunnelmanluojaksi. Ekstraton. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200706EAN: 5050582364293

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy