Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sophien valinta

Sophie's Choice 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

K­las­sik­ko. Toi­mii yhä, vaik­ka hi­vu­tet­tu ra­ken­ne epätäy­del­li­syy­den pal­jas­tuk­si­neen on­kin par­haim­mil­laan en­simmäi­sellä kat­se­lu­ker­ral­la.

K­las­sik­ko. Toi­mii yhä, vaik­ka hi­vu­tet­tu ra­ken­ne epätäy­del­li­syy­den pal­jas­tuk­si­neen on­kin par­haim­mil­laan en­simmäi­sellä kat­se­lu­ker­ral­la. Fa­saa­dit hor­ju­vat, elämä­ni­lon ja elämän­ja­non lin­jat yh­tyvät ja ru­nol­li­nen lop­pu­tu­le­ma on mil­tei pa­kol­li­nen. Pe­rus­tuu Wil­liam Sty­ro­nin ro­maa­niin.
Roo­lis­taan Os­ca­ril­la pal­kit­tu Me­ryl St­reep on va­kuut­ta­va sii­pensä tait­ta­nee­na kau­not­ta­re­na, Ke­vin Kli­ne kou­kut­ta­va kor­keal­la lentävänä yö­per­ho­na ja Pe­ter Mac­Nic­hol us­kot­ta­va kat­so­jan ava­tar heidän maail­maan­sa saa­pu­va­na nuo­re­na mat­ka­mie­henä.

Kuva & ääni

Voimakkaan raikeinen kuva jää valtaosin havaittavan pehmeäksi, mutta hunnun läpi välittyy välähdyksittäin enemmän yksityiskohtia kuin aiemmin. Hivenen etäinen ääniraita toistaa dialogin siististi. Tässä epäilemättä edustavimmillaan sitten ensi-illan oleva elokuva tarjoaa toki myös HD-kotiteatterissa vaikuttavan elokuvaelämyksen, mutta audiovisuaalisesti anti jää sarjaan "parasta puutteellisesta lähdemateriaalista".

Ekstrat

Ekstroissa traileri ja tv-spotteja. (IJ)
23/11/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1982Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 2.0 Mono
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582940473

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy