Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Heinäsirkat

Day of the Locust 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.73
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 83982EAN: 6415015508474

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä on elo­ku­va, jo­ka an­toi Ho­mes Simp­so­nil­le ni­men!

Tämä on elo­ku­va, jo­ka an­toi Ho­mes Simp­so­nil­le ni­men!
Hol­lywood oli 1930-lu­vul­la kuin syn­ti­nen syylä viat­to­man Ame­ri­kan ja­las­sa. Nuo­ri Ya­len käy­nyt piirtäjä (Wil­liam At­her­ton) ra­kas­tuu blon­diin (Ka­ren Black), jo­ka jou­tuu es­ty­neen ihai­li­jan, Ho­mer Simp­so­nin (Do­nald Sut­her­land), asuin­kump­pa­nik­si.
Os­car-eh­dok­kuu­teen yltä­nyttä isää näy­tel­lyt Bur­gess Me­re­dith an­taa kas­vot unel­man kääntö­puo­lel­le. Per­soo­nal­li­sen ab­sur­di elo­ku­va­bis­nek­sen ont­tou­den ku­vaus on kestä­nyt hy­vin ai­kaa. Lop­pu­koh­tauk­ses­sa on kie­roa vääntöä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohinainen ja pehmeä kuva. Kuva palikoituu muutaman kerran. Tunkkainen ääniraita. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy