Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Heinäsirkat

Day of the Locust 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Tämä on elo­ku­va, jo­ka an­toi Ho­mes Simp­so­nil­le ni­men!

Tämä on elo­ku­va, jo­ka an­toi Ho­mes Simp­so­nil­le ni­men!
Hol­lywood oli 1930-lu­vul­la kuin syn­ti­nen syylä viat­to­man Ame­ri­kan ja­las­sa. Nuo­ri Ya­len käy­nyt piirtäjä (Wil­liam At­her­ton) ra­kas­tuu blon­diin (Ka­ren Black), jo­ka jou­tuu es­ty­neen ihai­li­jan, Ho­mer Simp­so­nin (Do­nald Sut­her­land), asuin­kump­pa­nik­si.
Os­car-eh­dok­kuu­teen yltä­nyttä isää näy­tel­lyt Bur­gess Me­re­dith an­taa kas­vot unel­man kääntö­puo­lel­le. Per­soo­nal­li­sen ab­sur­di elo­ku­va­bis­nek­sen ont­tou­den ku­vaus on kestä­nyt hy­vin ai­kaa. Lop­pu­koh­tauk­ses­sa on kie­roa vääntöä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohinainen ja pehmeä kuva. Kuva palikoituu muutaman kerran. Tunkkainen ääniraita. Levylle ei ole tallennettu ekstroja. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 138 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.73
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 83982EAN: 6415015508474

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy