Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Lone Ranger

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Yk­sinäi­nen rat­sas­ta­ja on ih­meen hy­vin jää­nyt ai­na­kin 1960-­lu­vul­la ja sitä aiem­min syn­ty­nei­den suo­ma­lais­ten po­pu­laa­ri­kult­tuu­ri­seen muis­tiin.

Yk­sinäi­nen rat­sas­ta­ja on ih­meen hy­vin jää­nyt ai­na­kin 1960-lu­vul­la ja sitä aiem­min syn­ty­nei­den suo­ma­lais­ten po­pu­laa­ri­kult­tuu­ri­seen muis­tiin. Sitä on kui­ten­kin vai­kea ai­ka­lais­to­dis­taa, joh­tui­ko se sar­ja­ku­vis­ta vai liik­ku­vas­ta ku­vas­ta. ”­Hi ho, Sil­ver” oli jo­ka ta­pauk­ses­sa käytössä vielä vii­ti­sen­kym­mentä vuot­ta sit­ten ta­ka­pi­ho­jen länkkä­ri­lei­keissä. Al­ku­peräistä ni­meä ei tie­tenkään tie­det­ty, jo­ten Te­xas Ran­ger -kä­sit­teen opet­ti meil­le Tex Wil­ler -sar­ja­ku­va 1950-lu­vun lius­ka­leh­tien kaut­ta.
Uu­si elo­ku­va tus­kin tuo tähän juu­ri­kaan uut­ta. Syitä on neljä: se on jul­me­tun pitkä, pääo­san esittäjä Ar­mie Ham­mer jää täy­sin Ton­ton (John­ny Depp) var­joon ja tun­nel­mal­taan se on hie­man liian ou­to voit­taak­seen suu­ren yleisön suo­sio­ta. Vii­mei­nen syy on ikä­vin. Elo­ku­va jää lo­pul­ta tuot­ta­ja Jer­ry Bruck­hei­me­rin hä­peämättämäk­si yri­tyk­sek­si siirtää Pi­ra­tes of Ca­rib­bean –­ko­neis­to rous­kut­ta­maan ra­haa uu­teen la­ji­tyyp­piin.
Sitä ei kui­ten­kaan käy kieltä­mi­nen, että nau­roin muu­ta­man ker­ran spon­taa­nis­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa 34 min. dokumentit, 6 min. poistettuja kohtauksia ja 4 min. ylijäämäotoksia. (PS)
09/11/2013

Tekijät

Ohjaaja: Gore Verbinski
Pääosissa: Johnny Depp Armie Hammer
Tarina: Justin Haythe useita
Kuvaus: Bojan Bazelli
Musiikki: Hans Zimmer

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 150 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418399894

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy