Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rahalla saa

Money Talks 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ke­vyt ko­me­dia ta­pah­tu­mien yh­teen saat­ta­mas­ta pa­ri­val­ja­kos­ta, alamä­keen lui­su­vas­ta uu­ti­sank­ku­ris­ta ja suu­laas­ta pik­ku­ri­kol­li­ses­ta, jot­ka yh­dessä läh­tevät ki­sai­le­maan ala­maail­man va­ras­te­tuis­ta ti­man­teis­ta.

Ke­vyt ko­me­dia ta­pah­tu­mien yh­teen saat­ta­mas­ta pa­ri­val­ja­kos­ta, alamä­keen lui­su­vas­ta uu­ti­sank­ku­ris­ta (C­har­lie Sheen) ja suu­laas­ta pik­ku­ri­kol­li­ses­ta (Ch­ris Tuc­ker), jot­ka yh­dessä läh­tevät ki­sai­le­maan ala­maail­man va­ras­te­tuis­ta ti­man­teis­ta.
Tuc­ke­rin suo­ri­tus­ta on ver­rat­tu Ed­die Murp­hyn par­haim­piin, mut­ta suot­ta. Muu­ta­mat mie­hen sket­seistä to­sin nau­rat­ta­vat, mut­ta niistä­kin puut­tuu imp­ro­vi­soin­nin vä­litön tun­ne. Shee­nin hyvät suo­ri­tuk­set ovat har­vas­sa, eikä tätäkään voi hyvällä tah­dol­la­kaan ver­ra­ta Pla­too­niin tu­lok­kaa­seen.
Ar­vos­te­li­joi­den mu­kaan De Beer­sin su­ku sää­te­lee to­sielämässä ti­mant­tien maail­man­mark­ki­noi­ta kei­no­ja kaih­ta­mat­ta. Tässä va­los­sa elo­ku­van ko­los­saa­li­nen lop­pu­rat­kai­su­kaan ei tun­nu täy­sin us­ko­mat­to­mal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa traileri. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.47
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy