Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Apollo 13 - Special Edition

Apollo 13 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Vähäe­lei­sen ele­gant­ti, huu­maa­van jän­nittävä ja kai­ken hyvän lisäk­si vielä to­si­poh­jai­nen jännä­ri epäon­nek­kaas­ta Apol­lo 13 –­kuu­len­nos­ta.

Vähäe­lei­sen ele­gant­ti, huu­maa­van jän­nittävä ja kai­ken hyvän lisäk­si vielä to­si­poh­jai­nen jännä­ri epäon­nek­kaas­ta Apol­lo 13 –­kuu­len­nos­ta. Ron Howard to­del­la­kin hal­lit­see in­hi­mil­lis­ten elo­ku­vien loih­ti­mi­sen, missä us­kot­ta­van elä­vien hah­mo­jen luo­mi­nen ja oi­kean näyt­te­lijä­kaar­tin va­lit­se­mi­nen ovat iso osa. Tässä kaik­ki pa­la­set lok­sah­ta­vat koh­dal­laan. Muut luon­neh­din­nat: kat­so pe­rus­ver­sion ar­vos­te­lu.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti tyylitelty, tekniseltä tasoltaan erinomainen joskaan ei aivan täydellinen kuva. Väritoisto on hienosti kohdallaan ja jälki on miellyttävän levollista, mutta hieman pehmeää. Ääniraita on selkeä, elävän vivahteikas ja myös tilatunnultaan miellyttävän onnistunut miljöö huomioiden. Tarjolla on myös DTS-ääniraita. Tuplalevy, joten ekstroissa löytyy: keskiverto ohjaajan kommenttiraita, hiljainen mutta kiinnostava Jim ja Marilyn Lovellin kommenttiraita, erinomainen making of (58 min.), dokumentti NASA:sta (48 min.), NBC:n Dateline-ohjelman tapahtuman vuosipäiväksi vuonna 1995 tekemä tv-klippi (12 min.) ja traileri. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 99404EAN: 5050582326192

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy