Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Mahtava Morris

The Amazing Maurice 

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2022Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: Ulysses 
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Ulysses) ellei toisin mainita.

Elokuva

Fan­ta­sia­kir­jai­li­ja Ter­ry Pratc­hett jät­ti jäl­keensä run­sain mi­toin fil­mat­ta­vaa mo­ne­nikäis­ten seik­kai­lunnälkään.

Fan­ta­sia­kir­jai­li­ja Ter­ry Pratc­hett (1948-2015) jät­ti jäl­keensä run­sain mi­toin fil­mat­ta­vaa mo­ne­nikäis­ten seik­kai­lunnälkään. Pratc­het­tin en­simmäi­nen nuo­ril­le kir­joi­tet­tu Kiek­ko­maail­ma-ro­maa­nin Mah­ta­va Mor­ris ja si­vis­ty­neet sii­mahännät fil­ma­ti­soin­ti saa en­si-il­tan­sa myös Suo­men kan­kail­la tou­ko­kuun 2023 lo­pus­sa.
O­ve­la Mor­ris-kis­sa joh­dat­te­lee rot­tien lau­maa kylästä toi­seen. Ta­ka­na on juo­ni. Ku­ten tun­net­tua, sii­mahän­tiä ei nurk­kiin ha­lu­ta. Niinpä pai­kal­lisväestö on val­mis kor­vaa­maan pe­las­ta­jal­leen rot­tienhä­vi­tys­pal­ve­lus­ta.
Ta­ri­na pouk­koi­lee hol­tit­to­mas­ti useil­la eri ker­rok­sil­la. Nuor­ten­fan­ta­sial­le omi­nai­nen se­ka­vuus ei var­si­nai­ses­ti tuo lisäar­voa.
Ih­mis­ten ja eläin­ten suh­tei­ta poh­di­taan syväl­li­sem­min­kin. Toi­min­nal­lis­ten osuuk­sien puu­te pai­not­taa sisältöä. Hah­mo­gal­le­rian laa­juus jättää po­ten­tiaa­li­ses­ti kiin­toi­sia luon­tei­ta etäi­sik­si.
A­ni­maa­tios­ta esi­tetään sekä al­ku­kie­listä että suo­mek­si du­bat­tua vaih­toeh­toa. (VA)
22/05/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy