Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

My Better Halves

Blithe Spirit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Lup­sa­kan il­ki­ku­ri­nen ko­me­dia kir­jai­li­jas­ta, jo­ka tus­kai­lee tyhjän si­vun kans­sa vain huo­ma­tak­seen että yhtäk­kiä asut­taa hulp­peaa ta­loaan sekä uu­den vai­mon­sa että kuol­leen vai­mon­sa haa­mun kans­sa.

Lup­sa­kan il­ki­ku­ri­nen ko­me­dia kir­jai­li­jas­ta (Dan Ste­vens), jo­ka tus­kai­lee tyhjän si­vun kans­sa vain huo­ma­tak­seen että yhtäk­kiä asut­taa hulp­peaa ta­loaan sekä uu­den vai­mon­sa (Is­la Fis­her) että kuol­leen vai­mon­sa haa­mun kans­sa (Les­lie Mann). En­semb­len täy­dentää tuon­puo­lei­sen tulk­ki (Ju­di Dench), jon­ka tehtävä on an­taa jon­kin­lai­set kir­ja­tuet mus­tal­le sir­kuk­sel­le.
Noël Cowar­din näy­telmään "B­lit­he Spi­rit" (1941) pe­rus­tu­va elo­ku­va on hen­keen ja ve­reen as­ti näy­telmä. Len­nok­kaas­ti ja tus­kin klaust­ro­fo­bi­ses­ti ku­vi­tet­tu ta­ri­na on pu­not­tu haus­kas­ti ja sin­gah­te­lee eteenpäin soit­to­ra­sian ele­gans­sil­la. Ast­raa­li­bi­ga­mis­min, ku­ten elo­ku­va it­se asian il­mai­see, kans­sa flirt­tai­le­va ta­ri­na tait­tuu vai­vat­tu haus­kak­si mus­tak­si ko­me­diak­si, jos­sa vir­ran kan­nat­taa an­taa viedä.

Kuva, ääni & ekstrat

Formaatin puitteissa asiallinen kuva on kunnianhimoisesti lavastettu ja teatterimaisesti tyylitelty. Ääniraita liplattaa elävästi ja pyrkii niin ikään näytelmämäiseen otteeseen. Ekstraton. (IJ)
24/09/2021

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2020Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165396526

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy