Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Railway Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548584935

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rau­ta­tie­mies nou­see so­tap­sy­ko­lo­gis­ten elo­ku­vien par­haim­mis­toon luo­mal­la uu­sia la­tu­ja pak­suun han­keen tai pitäi­sikö sa­noa kis­ko­ja kal­lio­maas­toon.

Rau­ta­tie­mies nou­see so­tap­sy­ko­lo­gis­ten elo­ku­vien par­haim­mis­toon luo­mal­la uu­sia la­tu­ja pak­suun han­keen tai pitäi­sikö sa­noa kis­ko­ja kal­lio­maas­toon. Se on poik­keuk­sel­li­nen teos ru­nol­li­suu­des­saan ja pe­ru­sin­hi­mil­li­sessä ot­tees­saan, jo­ka ku­vaa pel­koa, tun­tei­den luk­ko­ja, vi­haa ja en­nen kaik­kea ar­moa.
Co­lin Firth on elämän­ha­lun­sa rau­ta­tie­har­ras­tus­taan lu­kuun ot­ta­mat­ta me­nettä­nyt Bur­man so­dan ve­te­raa­ni, jo­ka ra­kas­tuu ju­nas­sa haus­kaan ikä­to­ve­riin­sa (Ni­co­le Kid­man). Avio-on­neen päästään, kun­nes men­nei­syy­den lu­kot au­kea­vat. Ti­lan­ne joh­tai­si it­se­mur­haan, jo­ten ai­noak­si kei­nok­si jää koh­da­ta en­ti­nen vi­hol­li­nen, kuu­lus­te­li­ja, Kau­koidässä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 69 min. haastattelut. (PS)
18/08/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy