Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pulp Fiction - tarinoita väkivallasta

Pulp Fiction 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pulp Fic­tion on sel­lu­loi­di­mas­saan pu­ris­tet­tu Quen­tin Ta­ran­ti­non syn­tee­si vai­kut­teis­ta, joi­ta ko­meet­taoh­jaa­ja kerä­si vi­deo­kau­pas­sa työs­ken­nel­lessään.

Pulp Fic­tion on sel­lu­loi­di­mas­saan pu­ris­tet­tu Quen­tin Ta­ran­ti­non syn­tee­si vai­kut­teis­ta, joi­ta ko­meet­taoh­jaa­ja kerä­si vi­deo­kau­pas­sa työs­ken­nel­lessään. Upeas­ti toi­mi­va, ta­kau­tu­miin pe­rus­tu­va ker­ron­ta sai niin pal­jon mat­ki­joi­ta, että de­byyt­ti­teos Re­ser­voir Dog­sin ka­ris­ma hie­man hii­puu rin­nal­la.
Pas­kan­pu­hu­mi­nen se vas­ta tai­det­ta on. Elo­ku­va nos­ti jo sam­mu­neen täh­den John Tra­vol­tan uu­teen ja ih­meen pitkään kii­toon. Näyt­te­lijä­kaar­ti kestää kai­kin puo­lin ver­tai­lun mi­hin ta­han­sa ai­kan­sa elo­ku­vaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvälaatuinen kuva ja ääni. Elokuvassa käytetään taustoilla paljon kaihtimia. Vaakatason yksityiskohdat elävät hieman, mutta huonomminkin voisi olla. Kuva on hyvin wide. Ekstroissa kaksi traileria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy