Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pulp Fiction - tarinoita väkivallasta

Pulp Fiction 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pulp Fic­tion on sel­lu­loi­di­mas­saan pu­ris­tet­tu Quen­tin Ta­ran­ti­non syn­tee­si vai­kut­teis­ta, joi­ta ko­meet­taoh­jaa­ja kerä­si vi­deo­kau­pas­sa työs­ken­nel­lessään.

Pulp Fic­tion on sel­lu­loi­di­mas­saan pu­ris­tet­tu Quen­tin Ta­ran­ti­non syn­tee­si vai­kut­teis­ta, joi­ta ko­meet­taoh­jaa­ja kerä­si vi­deo­kau­pas­sa työs­ken­nel­lessään. Upeas­ti toi­mi­va, ta­kau­tu­miin pe­rus­tu­va ker­ron­ta sai niin pal­jon mat­ki­joi­ta, että de­byyt­ti­teos Re­ser­voir Dog­sin ka­ris­ma hie­man hii­puu rin­nal­la.
Pas­kan­pu­hu­mi­nen se vas­ta tai­det­ta on. Elo­ku­va nos­ti jo sam­mu­neen täh­den John Tra­vol­tan uu­teen ja ih­meen pitkään kii­toon. Näyt­te­lijä­kaar­ti kestää kai­kin puo­lin ver­tai­lun mi­hin ta­han­sa ai­kan­sa elo­ku­vaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvälaatuinen kuva ja ääni. Elokuvassa käytetään taustoilla paljon kaihtimia. Vaakatason yksityiskohdat elävät hieman, mutta huonomminkin voisi olla. Kuva on hyvin wide. Ekstroissa kaksi traileria. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 148 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy