Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kätyrit

Minions 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083048815

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hil­peän il­ki­ku­ri­nen ja me­ga­lo­maa­ni­sen val­loit­ta­va seik­kai­lu kel­tai­sis­ta juus­to­nak­suis­ta, jot­ka vuo­si­sa­to­jen hil­jai­se­lon jäl­keen et­sivät nyt it­sel­leen uut­ta po­moa ti­hutöi­hin.

Hil­peän il­ki­ku­ri­nen ja me­ga­lo­maa­ni­sen val­loit­ta­va seik­kai­lu kel­tai­sis­ta juus­to­nak­suis­ta, jot­ka vuo­si­sa­to­jen hil­jai­se­lon jäl­keen et­sivät nyt it­sel­leen uut­ta po­moa ti­hutöi­hin. No­peas­ti op­pi­vat ilo­pil­le­rit mat­kaa­vat New Yor­kin ja Or­lan­don kaut­ta Lon­too­seen, missä spek­taak­ke­lin lop­punäytös käydään ku­nin­kaal­li­sis­sa mer­keissä.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva. Suomenkielinen raita on tarjolla perinteisessä DD5.1-muodossa, mutta mistään ei tunnu jäävän paitsi vaikka anti ei olekaan häviötöntä. Sähellyksestä ja siansaksasta valtaosin koostuva ääniraita toimii muikeasti ja värikylläinen teräväpiirtokuva on vähintäänkin yhtä vauhdikas kuin sitä säestävä äänimaisema.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi interaktiivista galleriaa, joulutervehdys (2 min.) ja kolme minielokuvaa (13 min.). (IJ)
04/10/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy