Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Väristyksiä – Collector´s Edition

Tremors 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.90
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96682  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si re­mont­ti­reis­kaa jou­tuu pu­laan au­tio­maan kes­kellä si­jait­se­vas­sa kylä­pa­ha­ses­sa, kun hir­viö­mai­set ma­dot käyvät agg­res­sii­vi­sik­si.

Kak­si re­mont­ti­reis­kaa jou­tuu pu­laan au­tio­maan kes­kellä si­jait­se­vas­sa kylä­pa­ha­ses­sa, kun hir­viö­mai­set ma­dot käyvät agg­res­sii­vi­sik­si. Ase-fe­ti­sis­miä har­ras­ta­va pa­ris­kun­ta on jo le­gen­daa­ri­nen.
Mikä va­hin­ko, että näin rat­ki­rie­mu­kas 1950-lu­vun hir­viöe­lo­ku­vien pa­ro­dia teh­tiin liian ai­kai­sin, en­nen CGI-tek­nii­kan ke­hit­ty­mistä ja kun­non ää­nis­tan­dar­de­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen asiallinen kuva. Bonuksissa faktaruutuja, biografiat, kolme traileria ja 53 min dokumentti, jossa paljastetaan, että kohtauksissa käytetyt laitteet haalittiin paikan päältä. Eräskin peräkärryistä vaihtoi omistajaa kahdella sixpackilla. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy