Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappajahai – Collector's Edition

Jaws 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84004EAN: 5050582226362

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Suo­ra­vii­vai­sen yk­sin­ker­tai­nen, mut­ta sa­mal­la täy­del­li­sen toi­mi­va mons­te­rie­lo­ku­va.

Suo­ra­vii­vai­sen yk­sin­ker­tai­nen, mut­ta sa­mal­la täy­del­li­sen toi­mi­va mons­te­rie­lo­ku­va. Kaik­ki oleel­li­set ele­men­tit ovat mu­ka­na: tuo­re she­rif­fi yrittää va­roit­taa, mut­ta tu­ris­tien pa­koa pelkäävät kau­pun­gin isät hys­syt­te­levät kun­nes suu­ri val­koi­nen saa­lis­ta­ja is­kee kai­ken lo­ma­kan­san sil­mien edessä. Ai­koi­naan tämä lie­nee aja­nut mo­net syvän­me­ren­su­kel­ta­jat­kin snork­laa­maan po­real­taa­seen tai kyl­pyam­mee­seen, mut­ta vaik­kei sa­man­lai­seen fii­lik­seen enää ai­van pää­sekään, toi­mii tämä edel­leen eri­no­mai­sen hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Tehosteet eivät yhtä hyökkääviä kuin Rennyn Deep Blue Seassa, mutta vaivatta toimivia yhä nykymittapuunkin mukaan. Tekniseltä toteutukseltaan ja ekstroiltaan täysin yhtenevä aiemman Collector’s Edition -julkaisun kanssa. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy