Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappajahai – Collector's Edition

Jaws 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Suo­ra­vii­vai­sen yk­sin­ker­tai­nen, mut­ta sa­mal­la täy­del­li­sen toi­mi­va mons­te­rie­lo­ku­va.

Suo­ra­vii­vai­sen yk­sin­ker­tai­nen, mut­ta sa­mal­la täy­del­li­sen toi­mi­va mons­te­rie­lo­ku­va. Kaik­ki oleel­li­set ele­men­tit ovat mu­ka­na: tuo­re she­rif­fi yrittää va­roit­taa, mut­ta tu­ris­tien pa­koa pelkäävät kau­pun­gin isät hys­syt­te­levät kun­nes suu­ri val­koi­nen saa­lis­ta­ja is­kee kai­ken lo­ma­kan­san sil­mien edessä. Ai­koi­naan tämä lie­nee aja­nut mo­net syvän­me­ren­su­kel­ta­jat­kin snork­laa­maan po­real­taa­seen tai kyl­pyam­mee­seen, mut­ta vaik­kei sa­man­lai­seen fii­lik­seen enää ai­van pää­sekään, toi­mii tämä edel­leen eri­no­mai­sen hy­vin.

Kuva, ääni & ekstrat

Tehosteet eivät yhtä hyökkääviä kuin Rennyn Deep Blue Seassa, mutta vaivatta toimivia yhä nykymittapuunkin mukaan. Tekniseltä toteutukseltaan ja ekstroiltaan täysin yhtenevä aiemman Collector’s Edition -julkaisun kanssa. (IJ)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84004EAN: 5050582226362

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy