Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

A Good man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165137426

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Haa­mu on ikään­tyvä kom­man­do ja lup­sak­ka nal­le­kar­hu, jol­la py­syy kä­dessä niin ko­ne­tu­lia­seet kuin ruu­vinvään­nin­kin.

Haa­mu (S­te­ven Sea­gal) on ikään­tyvä kom­man­do ja lup­sak­ka nal­le­kar­hu, jol­la py­syy kä­dessä niin ko­ne­tu­lia­seet kuin ruu­vinvään­nin­kin. Seit­semää kymp­piä pus­ke­va kö­riläs on tässä ver­rat­tain vet­reässä kun­nos­sa, pu­he­liaa­na jos ei ko­vin toi­me­liaa­na.
Juo­ni ot­taa kiin­to­pis­teensä venäläi­sestä ma­fias­ta, per­he­vel­ko­jen mak­sa­mi­ses­ta ja jo­pa seu­raa­van su­ku­pol­ven var­je­le­mi­ses­ta. Tämä ei tar­koi­ta et­teikö sor­mia hie­man tai­vu­tet­tai­si ja st­rip­pi­luo­las­sa viih­dyttäi­si muu­toin­kin kuin drink­kien ää­rellä — ja lop­pu­koh­taus oli­si täy­sin pos­ke­ton jäl­kinäytös. Kaik­ki Sea­ga­lin tun­nus­mer­kit ovat si­ten ai­na­kin viit­teel­li­ses­ti läsnä.

Kuva

Asiallinen kuva piirtää kohteensa vakaalla ja terävällä pensselillä. Jälki on videomaista, mutta ei häiritsevällä tavalla. Savu kohoaa, tuhka leijailee, puitteet ovat prameat ja Steven Segalin donitsi-parta antaa dialogille raamit.

Ääni

Puhevetoinen ääniraita roiskii luodit ja ohjukset maaleihinsa, mutta nauttii eniten verkkaisen dialogin annostelusta. Tilakuvaa käytetään maltillisesti, mutta sinällään onnistuneesti.

Ekstrat

Ekstraton. Mukana on kuitenkin muiden elokuvien trailereita. (IJ)
18/05/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy