Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rocky - Special Edition

Rocky 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614627556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­del­leen mu­ka­van kar­hea nyrk­kei­ly­ku­vaus, jol­la ei to­sin lie­ne pal­jon oi­kean ur­hei­lun kans­sa te­ke­mistä.

E­del­leen mu­ka­van kar­hea nyrk­kei­ly­ku­vaus, jol­la ei to­sin lie­ne pal­jon oi­kean ur­hei­lun kans­sa te­ke­mistä. Ver­sio ame­rik­ka­lai­ses­ta unel­mas­ta. Hie­man yk­sin­ker­tai­ses­ta, puo­li­pum­mis­ta nyrk­kei­lijästä voi tul­la ras­kaan sar­jan maail­man­mes­ta­ri. Ker­too oi­keas­taan Stal­lo­nes­ta, sillä elo­ku­va oli yllä­tys­hit­ti: kol­me Os­ca­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ikänsä, mutta on anamorfisena uutena versiona askel parempaan. Ääniraita on edelleen aika vaisu. 8-sivuinen vihkonen ja traileri. Ekstroissa Stallonen kommenttiraita, dokumentti, kunnianosoitus Burgess Meredithille, kaikkien viiden osa trailerit ja pääsiäismuna. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John G. Avildsen
Pääosissa: Sylvester Stallone
Tarina: Sylvester Stallone
Kuvaus: James Crabe
Musiikki: Bill Conti
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy