Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rocky - Special Edition

Rocky 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

E­del­leen mu­ka­van kar­hea nyrk­kei­ly­ku­vaus, jol­la ei to­sin lie­ne pal­jon oi­kean ur­hei­lun kans­sa te­ke­mistä.

E­del­leen mu­ka­van kar­hea nyrk­kei­ly­ku­vaus, jol­la ei to­sin lie­ne pal­jon oi­kean ur­hei­lun kans­sa te­ke­mistä. Ver­sio ame­rik­ka­lai­ses­ta unel­mas­ta. Hie­man yk­sin­ker­tai­ses­ta, puo­li­pum­mis­ta nyrk­kei­lijästä voi tul­la ras­kaan sar­jan maail­man­mes­ta­ri. Ker­too oi­keas­taan Stal­lo­nes­ta, sillä elo­ku­va oli yllä­tys­hit­ti: kol­me Os­ca­ria.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ikänsä, mutta on anamorfisena uutena versiona askel parempaan. Ääniraita on edelleen aika vaisu. 8-sivuinen vihkonen ja traileri. Ekstroissa Stallonen kommenttiraita, dokumentti, kunnianosoitus Burgess Meredithille, kaikkien viiden osa trailerit ja pääsiäismuna. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John G. Avildsen
Pääosissa: Sylvester Stallone
Tarina: Sylvester Stallone
Kuvaus: James Crabe
Musiikki: Bill Conti

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420614627556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy