Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Epäillyt

The Usual Suspects 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1995Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040106

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kult­ti­mai­net­ta saa­vut­ta­nut jännä­ri seu­raa viittä kon­naa, jot­ka ovat kaik­ki ol­leet osal­li­si­na kun sa­ta­mas­ta löy­tyy tank­ke­ri täynnä kä­ris­tet­tyjä ruu­mii­ta.

Kult­ti­mai­net­ta saa­vut­ta­nut jännä­ri seu­raa viittä kon­naa, jot­ka ovat kaik­ki ol­leet osal­li­si­na kun sa­ta­mas­ta löy­tyy tank­ke­ri täynnä kä­ris­tet­tyjä ruu­mii­ta. Ke­vin Spa­cey, Gab­riel Byr­ne, Be­ni­cio Del To­ro, Ke­vin Pol­lak ja jo­pa Step­hen Bal­dwin te­kevät kaik­ki hyvät suo­ri­tuk­set pik­ku­te­kijöinä, jot­ka vää­rien päätös­ten ket­jun joh­dos­ta jou­tu­vat ot­ta­maan mit­taa sa­la­peräi­sestä mes­ta­ri­ri­kol­li­ses­ta ni­meltä Key­ser So­ze.
Na­pak­ka ja näppärs­ti avau­tu­va ta­ri­na on kynäil­ty aja­tuk­sel­la ja to­teu­tet­tu vir­heettömällä ajoi­tuk­sel­la. Lop­pu­rat­kai­su­kin on yhtä ai­kaa yllättävä ja edeltä­villä ta­pah­tu­mil­la hy­vin pe­rus­tel­tu, mitä ei voi lä­heskään kai­kis­ta jännä­reistä sa­noa.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Kumpikaan ei pääse täysin eroon vuosistaan, mutta lievästä kohinasta ja minimaalisesta roskasta huolimatta jälki on tasokasta. Ekstraton. (IJ)
15/08/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy