Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
HD-DVD

Bullitt

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: HD-DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Plus
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 77174EAN: 7321946136879

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

San Fran­cis­con hel­ve­ti­nen­ke­lit ihan­noi­vat moot­to­ri­pyö­riä har­ras­ta­vaa Ste­ve Mc­Quee­nia ai­kan­sa coo­leim­pa­na näyt­te­lijänä.

San Fran­cis­con hel­ve­ti­nen­ke­lit ihan­noi­vat moot­to­ri­pyö­riä har­ras­ta­vaa Ste­ve Mc­Quee­nia ai­kan­sa coo­leim­pa­na näyt­te­lijänä. Le­gan­daa­ri­sen Son­ny Bar­ge­rin mie­lestä kaik­ki muut Hol­lywood-täh­det tun­tui­vat pe­rin epäi­lyttä­viltä mai­to­naa­moil­ta. Mc­Quee­nin ko­va mai­ne luo­tiin vii­meistään Bul­lit­tis­sa. Et­sivä Frank Bul­litt on hä­nen tun­ne­tuim­pia roo­le­jaan.
K­las­si­kok­si elo­ku­va on nous­sut näyttävän ta­kaa-a­jo­koh­tauk­sen­sa an­sios­ta. Mc­Queen ajoi it­se vä­ki­vah­vaa Ford Mus­tan­gia, jon­ka vas­taa­va vuo­si­mal­li nou­si kuin it­sestään ikik­las­si­kok­si. Kon­nien Dod­ge Char­ger nou­si sa­maan ta­paan elo­ku­vai­ko­nik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiempaa kahden levyn DVD-julkaisua tarkempi ja rauhallisempi kuva. Ero on pieni, mutta näkyy esimerkiksi pääkohtauksen taivasmaisemissa. Ääniraita toistaa rajuimmat kohtaukset leppeämmin, eivätkö soundit ole enää yhtä kireät. Sisältää aiempien versioiden ekstrat: dokumentti ”Steve McQueen’s Commitment To Reality”, jossa näytetään, miten legendaarinen ajokohtaus syntyi. Lisäksi ohjaajan kommenttiraita, kaksi elokuvamittaista dokumenttia ja traileri. Vanhalla R1-levyllä oli myös pan&scan-versio. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy