Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Addicted to Love

Group Sex 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pin­ta­lii­toelämäänsä kylläs­ty­nyt mai­nos­mies ra­kas­tuu ven­to­vie­raa­seen nai­seen ja seu­raa tätä sek­si­rii­pu­vais­ten te­ra­pia­ryhmään.

Pin­ta­lii­toelämäänsä kylläs­ty­nyt mai­nos­mies ra­kas­tuu ven­to­vie­raa­seen nai­seen ja seu­raa tätä sek­si­rii­pu­vais­ten te­ra­pia­ryhmään. Ryhmää vetää it­se Fon­zie (Hen­ry Wink­ler) ja yleisössä is­tuu symp­pis­ten ad­dik­tien nok­ka­mies Tom Ar­nold, jo­ten ko­vin sy­viä ve­siä ei sou­de­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstraton. Elokuva on julkaistu osana 8 elokuvan Riemurasia-kokoelmaa, jonka elokuvat arvostelemme oppaassa erikseen. (IJ)
02/02/2013

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194051814

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy