Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Putous - 4. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

MT­V3:n sket­si­sar­ja "­Pu­tous" tar­joi­lee spon­taa­nia läppää ja ki­sa­hur­mos­ta val­ta­kun­nan ykkösnäyt­te­lijöi­den ja stand up -­koo­mi­koi­den ot­taes­sa yh­teen hie­man "­Tar­tu mik­kiin"-­tyy­li­sessä ki­sai­lus­sa.

MT­V3:n sket­si­sar­ja "Pu­tous" tar­joi­lee spon­taa­nia läppää ja ki­sa­hur­mos­ta val­ta­kun­nan ykkösnäyt­te­lijöi­den ja stand up -koo­mi­koi­den ot­taes­sa yh­teen hie­man "Tar­tu mik­kiin"-tyy­li­sessä ki­sai­lus­sa. Tällä ker­taa tar­koi­tuk­se­na on lu­ri­tuk­sen si­jaan si­val­taa kil­pa­pa­ria sa­nan säilällä sol­vaus­batt­les­sa ja ki­sa­ta Vuo­den sket­si­hah­mon tit­te­listä.
Mil­joo­nay­leisön saa­vut­ta­nut ja Twit­te­rissä 166 twii­tillä per mi­nuut­ti Suo­men ennä­tyk­siä rik­ko­nut sar­ja ei ehkä yllä par­haan ko­ti­mai­sen ko­me­dian ta­sol­le, mut­ta imp­ro­vi­soi­tu huu­mo­ri leik­kaa pai­koin teräväs­ti. Li­ve-lä­he­tyk­sen hen­ki jää DVD:llä to­ki pois, mut­ta kaik­ki puu­jal­ka­vit­sit ovat yhä tal­lel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja äääni. Ekstroissa kooste kuvauksista (8 min.) ja musiikkivideo. (IJ)
07/09/2013

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 560 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
  EAN: 5706130772101

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy