Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Jupiter Ascending

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 733018002159

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­ka­na lois­ta­va tu­le­vai­suus.

Ta­ka­na lois­ta­va tu­le­vai­suus. Jos­kus on kli­see pai­kal­laan. Näin Wac­hows­kin si­sa­rus­ten ny­ky­ti­laa tar­kim­min voi ku­va­ta.
Mat­rix oli vielä lois­ta­va, jat­ko-o­sat vä­hemmän ja uu­si Ju­pi­ter As­cen­ding pelkkää epä­toi­vois­ta tun­kua tei­nien tie­to­ko­ne­pe­lien maail­maan, jos­ta elo­ku­va­teol­li­suus ha­luai­si ai­na vain isom­man sii­vun. Ikävä kyllä pyr­ki­mys on joh­ta­nut gen­re-e­lo­ku­vien alen­nus­ti­laan, kun kaik­ki on alis­tet­tu sa­la­ma­leik­kauk­sil­le ja yhä päättö­mim­mik­si te­hos­teik­si.
Kos­mok­sen ta­sa­pai­no järk­kyy. Ke­peät mul­lat sil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 69 min. dokumentit. Mukana myös mahdollisuus digikopioon. (PS)
20/07/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy