Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Salton Sea

The Salton Sea 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Huu­meai­hei­set elo­ku­vat tu­le­vat ja me­nevät.

Huu­meai­hei­set elo­ku­vat tu­le­vat ja me­nevät. Har­val­la on uut­ta sa­not­ta­vaa. Tällä on tar­jo­ta vä­hintään­kin per­soo­nal­li­nen, film­noi­ril­la höys­tet­ty ta­pa ker­toa maail­man hul­luu­des­ta, ih­mis­ten ah­neu­des­ta ja hie­man ystä­vyy­destä.
Val Kil­mer vetää soo­loa kak­sois­roo­lis­sa, mut­ta komp­pia soit­ta­va nenätön huu­me­kaup­pias (Vin­cent D'O­nof­rio) nou­see pa­huu­den as­tei­kol­la kär­ki­kaar­tiin. Ydinräjäh­dys on pie­ni häi­riö­te­kijä päättäväi­sel­le pi­ripääl­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Lievää palikoitumista. Ekstroihin on tallennettu 10 min. haastattelu, 8 min. dokumentti designista ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: D.J. Caruso
Pääosissa: Val Kilmer Vincen D'Onofrio
Tarina: Tony Gayton
Kuvaus: Amir M. Mokri
Musiikki: Thomas Newman

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy