Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Menneisyyden ote

Mystic River 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107309EAN: 7321944277215

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­me poi­kaa pe­laa ka­tu­kiek­koa.

Kol­me poi­kaa pe­laa ka­tu­kiek­koa. Yk­si heistä hou­ku­tel­laan et­si­vien au­toon ja pe­do­fii­lien uh­rik­si. Muu­ta­ma vuo­si­kym­men myö­hem­min yk­si po­jis­ta on puo­les­taan me­nettää tyttä­rensä mur­haa­jan kä­sissä. Tästä kie­tou­du­taan mys­tee­riin, jo­hon jo­kai­sel­la on mie­li­pi­de.
Kaik­ki on to­ti­ses­ti koh­dal­laan. Py­syt nau­lit­tu­na penk­kii­si. Hie­noa kul­je­tus­ta kä­si­kir­joit­ta­ja Brian Hel­ge­lan­dil­ta.
Hie­no elo­ku­va, kos­ka tun­net niin voi­mak­kaas­ti, että lop­pu­rat­kai­su on epä­tyy­dyttävä. Ja mikä pa­ras­ta, kuin­ka olem­me va­lit­ta­neet ame­rik­ka­lais­ten elo­ku­vien hel­ma­syn­neistä. Näinhän to­del­li­suu­des­sa käy, pa­ha ei saa palk­kaan­sa konk­reet­ti­ses­ti, vain hen­kilön sie­lus­sa. Tämä on hy­vin har­vi­nai­nen, mo­der­ni val­ta­vir­ran elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tunnelmallinen ääniraita. Ekstroissa 11 min. dokumentti. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy