Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Menneisyyden ote

Mystic River 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kol­me poi­kaa pe­laa ka­tu­kiek­koa.

Kol­me poi­kaa pe­laa ka­tu­kiek­koa. Yk­si heistä hou­ku­tel­laan et­si­vien au­toon ja pe­do­fii­lien uh­rik­si. Muu­ta­ma vuo­si­kym­men myö­hem­min yk­si po­jis­ta on puo­les­taan me­nettää tyttä­rensä mur­haa­jan kä­sissä. Tästä kie­tou­du­taan mys­tee­riin, jo­hon jo­kai­sel­la on mie­li­pi­de.
Kaik­ki on to­ti­ses­ti koh­dal­laan. Py­syt nau­lit­tu­na penk­kii­si. Hie­noa kul­je­tus­ta kä­si­kir­joit­ta­ja Brian Hel­ge­lan­dil­ta.
Hie­no elo­ku­va, kos­ka tun­net niin voi­mak­kaas­ti, että lop­pu­rat­kai­su on epä­tyy­dyttävä. Ja mikä pa­ras­ta, kuin­ka olem­me va­lit­ta­neet ame­rik­ka­lais­ten elo­ku­vien hel­ma­syn­neistä. Näinhän to­del­li­suu­des­sa käy, pa­ha ei saa palk­kaan­sa konk­reet­ti­ses­ti, vain hen­kilön sie­lus­sa. Tämä on hy­vin har­vi­nai­nen, mo­der­ni val­ta­vir­ran elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tunnelmallinen ääniraita. Ekstroissa 11 min. dokumentti. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107309EAN: 7321944277215

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy