Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Downton Abbey - 4. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kau­sien tait­tees­sa ta­pah­tu­nut Matt­hewn ä­kil­li­nen kuo­le­ma ja O'B­rie­nin yhtä va­roit­ta­mat­ta te­kemä lähtö brit­ti-im­pe­riu­min ra­ja­seu­duil­le ra­vi­sut­ta­vat kar­ta­non vä­keä, mut­ta elämä jat­kaa kurs­siaan kes­kellä muut­tu­vaa maail­maa.

Kau­sien tait­tees­sa ta­pah­tu­nut Matt­hewn ä­kil­li­nen kuo­le­ma ja O'B­rie­nin yhtä va­roit­ta­mat­ta te­kemä lähtö brit­ti-im­pe­riu­min ra­ja­seu­duil­le ra­vi­sut­ta­vat kar­ta­non vä­keä, mut­ta elämä jat­kaa kurs­siaan kes­kellä muut­tu­vaa maail­maa. Vuo­den 1922 taus­taa vas­ten si­joit­tu­va draa­ma koet­te­lee vä­keään pe­rintö­ve­roil­la, työttö­myy­dellä ja jo­pa puun ta­kaa tu­le­vil­la vaa­roil­la, mut­ta lu­pai­lee myös pa­rem­pia ai­ko­ja ko­vim­pia ko­ke­neil­le. Myös mu­re­ne­vat sää­ty- ja ro­tue­rot vä­rittävät ta­pah­tu­mia.
Sar­jan vii­des kau­si pitää hie­nos­ti tun­nel­maa yllä ja kek­sii riittäväs­ti uu­sia sat­tu­mia sop­paan, jot­ta ta­ri­na tun­tuu yhä vet­reältä ja jän­nittävältä. Osa tee­mois­ta on ehkä tut­tu­ja, mut­ta näi­den­kin koh­dal­la ky­se on lä­hinnä hi­taas­ti keh­key­ty­vistä ala­juo­nis­ta tai su­ku­pol­ven­vaih­dok­ses­ta, ku­ten esi­mer­kik­si Cy­bi­liä ka­na­voi­van Ro­sen koh­dal­la.
Bok­si sisältää kaik­ki kah­dek­san kau­den jak­soa kah­del­la le­vyllä. Sar­jan vii­den­nen kau­den on määrä käyn­nis­tyä ko­ti­maas­saan Eng­lan­nis­sa syk­syllä 2014.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni ovat kumpikin totutulla tasolla. Levyn valikkosuunnittelu ei ole selkein mahdollinen, mutta kaikki oleelliset toiminnot löytyvät hetken ihmettelyn jälkeen. Ekstraton. (IJ)
24/06/2014

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 419 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS Stereo
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582966442

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy