Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Merten saalistajat

Beyond the Poseidon Adventure 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

A­jan­tap­po on pe­rin ikävää puu­haa 2000-­lu­vul­la, jo­ten kol­me vuo­si­kym­mentä van­han ka­tast­ro­fie­lo­ku­van jat­ko-o­sa­kin tun­tuu ai­van jär­keenkäyvältä vaih­toeh­dol­ta kul­ma­kup­pi­las­sa is­tu­mi­sel­le.

A­jan­tap­po on pe­rin ikävää puu­haa 2000-lu­vul­la, jo­ten kol­me vuo­si­kym­mentä van­han ka­tast­ro­fie­lo­ku­van jat­ko-o­sa­kin tun­tuu ai­van jär­keenkäyvältä vaih­toeh­dol­ta kul­ma­kup­pi­las­sa is­tu­mi­sel­le. Hyvä kas­ti aut­taa pal­jon. Täl­lai­seen ei oli­si ny­kyään millään stu­diol­la va­raa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja selkeä ääniraita. Ekstroissa 22 min. dokumentti ja traileri. (PS)
13/10/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 202131EAN: 7321944721220

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy