Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dawn of the Dead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen.

To­ti­ses­ti: hel­vet­ti on toi­nen ih­mi­nen. Li­ki yhtä ko­va klas­sik­ko kuin Ro­me­ron Dead-t­ri­lo­gian en­simmäi­nen osa, jo­ka luot­ti tun­nel­maan. Tämä on taas täyttä toi­min­taa, jo­hon yh­dis­tetään fik­su­ja­kin tee­mo­ja, mm. ku­lu­tu­syh­teis­kun­nan kri­tiik­kiä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kauhuklassikkoa ei kannata tällaisella kannella hankkia. Original Director’s Cut on turhan pitkä versio. Amerikkalainen teatteriversio on lyhyempi ja paremmin kasassa. Värit ovat laimeat sävyiltään. Romeron itsensä haluama matted-versio eli kuvaa on rajoitettu. Flipperi.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 137 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 1.74*
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Anchor Bay) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy