Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Kino

Incarnate

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2016Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: Night Visions 2017 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Noi­ta­toh­to­ri Em­ber ujut­tau­tuu ma­naa­ja­jah­tiin vie­rai­den ih­mis­ten uni­maail­mois­sa.

Noi­ta­toh­to­ri Em­ber (Aa­ron Eck­hart) ujut­tau­tuu ma­naa­ja­jah­tiin vie­rai­den ih­mis­ten uni­maail­mois­sa. DIY-poh­jai­sis­sa olo­suh­teis­sa ope­roi­va Em­ber on jättä­nyt al­ku­peräi­set, us­kon­to­kes­kei­set op­pin­sa. 11-vuo­tiaan Ca­me­ro­nin rii­vaa­jaa jah­da­tes­sa, aset­tuu vas­ta­puo­lel­le toh­to­rin oma his­to­ria, ka­to­li­nen kirk­ko sekä men­nei­syy­den haa­mut.
P­seu­do- ja ra­ja­tie­teel­li­nen In­car­na­te rul­laa vä­kinäi­ses­ti. Puit­teet pal­jas­ta­vat amatöö­rien puu­has­te­lun. Pyörä­tuo­lis­ta mö­ri­sevä Aa­ron Eck­hart kan­nat­te­lee hu­te­raa pla­ria. Night Vi­sions -oh­jel­mis­toa vuo­den 2017 keväältä. (VA)
26/04/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy