Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bullitt

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

San Fran­cis­con hel­ve­ti­nen­ke­lit ihan­noi­vat moot­to­ri­pyö­riä har­ras­ta­vaa Ste­ve Mc­Quee­nia ai­kan­sa coo­leim­pa­na näyt­te­lijänä.

San Fran­cis­con hel­ve­ti­nen­ke­lit ihan­noi­vat moot­to­ri­pyö­riä har­ras­ta­vaa Ste­ve Mc­Quee­nia ai­kan­sa coo­leim­pa­na näyt­te­lijänä. Le­gan­daa­ri­sen Son­ny Bar­ge­rin mie­lestä kaik­ki muut Hol­lywood-täh­det tun­tui­vat pe­rin epäi­lyttä­viltä mai­to­naa­moil­ta. Mc­Quee­nin ko­va mai­ne luo­tiin vii­meistään Bul­lit­tis­sa. Et­sivä Frank Bul­litt on hä­nen tun­ne­tuim­pia roo­le­jaan.
K­las­si­kok­si elo­ku­va on nous­sut näyttävän ta­kaa-a­jo­koh­tauk­sen­sa an­sios­ta. Mc­Queen ajoi it­se vä­ki­vah­vaa Ford Mus­tan­gia, jon­ka vas­taa­va vuo­si­mal­li nou­si kuin it­sestään ikik­las­si­kok­si. Kon­nien Dod­ge Char­ger nou­si sa­maan ta­paan elo­ku­vai­ko­nik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiempaa kahden levyn DVD-julkaisua tarkempi ja rauhallisempi kuva. Ero on pieni, mutta näkyy esimerkiksi pääkohtauksen taivasmaisemissa. Ääniraita toistaa rajuimmat kohtaukset leppeämmin, eivätkö soundit ole enää yhtä kireät. Sisältää aiempien versioiden ekstrat: dokumentti ”Steve McQueen’s Commitment To Reality”, jossa näytetään, miten legendaarinen ajokohtaus syntyi. Lisäksi ohjaajan kommenttiraita, kaksi elokuvamittaista dokumenttia ja traileri. Vanhalla R1-levyllä oli myös pan&scan-versio. (PS)
10/11/2009

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1968Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 77174EAN: 7321946136879

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy