Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Verinen viikonloppu

The Osterman Weekend 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: T-91534EAN: 6416548801018

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vä­ki­val­taoh­jaa­jan tur­han vä­hek­syt­ty jout­sen­lau­lu.

Vä­ki­val­taoh­jaa­jan tur­han vä­hek­syt­ty jout­sen­lau­lu. Vaa­tii muu­ta­man kat­so­mis­ker­ran. Ryhmää ker­rak­seen: Burt Lan­cas­ter, Den­nis Hop­per, Rut­ger Hauer, John Hurt.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei mikään huippukuva, vaan rakeinen ja suttuinen. Sony 735:n kuvanparannustoiminto on paikallaan. 4:3-kuvasuhde tosin toimii kohtuullisesti, koska tämä on aikoinaan kuvattu täydellä portilla. Teatteriin ja tätä levyä seuranneeseen parempitasoiseen Future Filmin DVD-versioon tarjottiin ylhäältä ja alhaalta kropattu kuva. Virheitä suomen tekstityksessä: kyse oli nasaaliäänestä, eikä siitä, että nainen ajattelee nenällään. Kannessa väärä aika. Biografiat ja traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy