Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muumio

The Mummy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­he Mum­my oli niin suo­sit­tu elo­ku­va var­hais­nuor­ten kes­kuu­des­sa, että sitä kut­sut­tiin lem­pi­ni­millä Mum­mi tai Muu­mi.

The Mum­my oli niin suo­sit­tu elo­ku­va var­hais­nuor­ten kes­kuu­des­sa, että sitä kut­sut­tiin lem­pi­ni­millä Mum­mi tai Muu­mi. Elo­ku­vaa suo­si­tel­laan yli 14-vuo­tiail­le, mikä voi mo­nil­le van­hem­mil­le osoit­tau­tua vai­keak­si ra­jak­si pitää kiin­ni. Elo­ku­van te­kijät on­nis­tui­vat ta­voit­tees­saan tehdä elo­ku­va, jo­ka pe­lot­taa, mut­tei ole kau­hua ja jo­ka on haus­ka, mut­tei ko­me­dia. It­se muu­mio tai luu­ran­ko­mie­het eivät ole lap­sis­ta ko­vin pe­lot­ta­via. Mut­ta alan fil­mien va­kio­koh­taus li­ven­neen yli­pa­pin elävältä hau­taa­mi­ses­ta voi sitä ol­la. Van­hem­man etuoi­keus on kat­soa tämä DVD en­sik­si it­se. Myös kah­den le­vyn Ul­ti­ma­te-e­ri­kois­pai­nok­se­na.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy