Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Muumio

The Mummy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

T­he Mum­my oli niin suo­sit­tu elo­ku­va var­hais­nuor­ten kes­kuu­des­sa, että sitä kut­sut­tiin lem­pi­ni­millä Mum­mi tai Muu­mi.

The Mum­my oli niin suo­sit­tu elo­ku­va var­hais­nuor­ten kes­kuu­des­sa, että sitä kut­sut­tiin lem­pi­ni­millä Mum­mi tai Muu­mi. Elo­ku­vaa suo­si­tel­laan yli 14-vuo­tiail­le, mikä voi mo­nil­le van­hem­mil­le osoit­tau­tua vai­keak­si ra­jak­si pitää kiin­ni. Elo­ku­van te­kijät on­nis­tui­vat ta­voit­tees­saan tehdä elo­ku­va, jo­ka pe­lot­taa, mut­tei ole kau­hua ja jo­ka on haus­ka, mut­tei ko­me­dia. It­se muu­mio tai luu­ran­ko­mie­het eivät ole lap­sis­ta ko­vin pe­lot­ta­via. Mut­ta alan fil­mien va­kio­koh­taus li­ven­neen yli­pa­pin elävältä hau­taa­mi­ses­ta voi sitä ol­la. Van­hem­man etuoi­keus on kat­soa tämä DVD en­sik­si it­se. Myös kah­den le­vyn Ul­ti­ma­te-e­ri­kois­pai­nok­se­na.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy